Yiyebileceğiniz Harika Bilim Deneylerine Sahip Yenilebilir Kimya Kiti

Yiyebileceğiniz Harika Bilim Deneylerine Sahip Yenilebilir Kimya Kiti

Çocuklarınıza STEM’i (bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) öğretmenin eğlenceli ve yaratıcı bir yolu.

STEM eğitiminin önemli olduğunu herkes bilir ve teorik olarak, eğitici oyuncaklar birçok temel matematik ve bilim kavramını tanıtmanın harika bir yoludur. Fakat gerçekte çoğu rafta oturup toz toplar, çünkü çocukların ilgisini çekmez. Ancak, büyüleyici eğitici oyuncaklar mevcut ve bunlardan biri, Fat Brain Toys’dan gelen bu harika Yenilebilir Kimya Kiti yiyebileceğiniz eğlenceli bilim deneylerine sahiptir.

Yiyebileceğiniz Harika Bilim Deneylerine Sahip Yenilebilir Kimya Kiti

Kimya setleri uzun zamandır etrafımızda mevcuttur. Çocukken bir şansın vardı. Ancak çocukluğunuzdaki her şey gibi, bugün yaptıkları kimya setleri sahip olduğunuz her şeyden daha havalı.

Örneğin, siz çocukken, ebeveynleriniz muhtemelen size bilim deneylerinizle ‘ölebileceğiniz için’ hazırladığınız hiçbir şeyi yememenizi söylemiştir. Ancak bugün çocukların Yenilebilir Kimya Kiti sayesinde böyle bir uyarıya ihtiyacı yoktur. Adından da anlaşılacağı gibi, çocukların deneyleri yemeleri gerekiyor.

Yenilebilir Kimya Kiti, bilime olan sevgiyi teşvik etmek ve yönergeleri takip etme, ölçme, problem çözme ve hipotezler oluşturma gibi önemli alışkanlıkları aşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Takip etmesi kolay talimatlar kullanılarak, 8-12 yaş arası çocuklar renk değiştiren köpüklü jöle, polimer puding ve gazlı içecekler gibi şeyler yaratmak için bağımsız olarak çalışabilirler. Bununla birlikte, deneyleri bir aile olarak da yapabilirsiniz ve biraz rehberlik ederek 8 yaşın  altındaki çocukları kolayca dahil edebilirsiniz.

Eğitim bloglarında veya YouTube kanallarında bulabileceğiniz deneyler, muhtemelen bir daha asla kullanmayacağınız her türlü malzeme ve malzemeyi satın almanızı gerektirse de, Yenilebilir Kimya Seti, gerçekten yiyip içebileceğiniz 16 eğlenceli deney yapmak için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte gelir. Buna sihirli renk kristalleri, kalsiyum asetat, sitrik asit, soydum ajinat, sodyum bikarbonat, kaplar, karıştırıcılar, plastik torbalar, pipet ve bir talimat kitabı dahildir. İhtiyacınız olan tek ek şey su ve bir deney için biraz para.

Yiyebileceğiniz Harika Bilim Deneylerine Sahip Yenilebilir Kimya Kiti

Yenilebilir Kimya Kitindeki tüm bileşenler gıda sınıfıdır ve uygun şekilde kullanıldığında toksik değildir. Bununla birlikte, bunun şekerleme kiti olmadığını unutmamak gerekir. Deneyler tadına bakmak için tasarlanırken ve ‘sihirli renk kristalleri’ biraz şeker içeriyor olsa da, lezzetli olmaları amaçlanmamıştır. Buradaki fikir, keşfetmek ve keşfetmek için duyuları kullanarak kimyanın temel ilkelerini eğlenceli ve yeni bir şekilde deneyimlemektir.

Peki çocuklar Yenilebilir Kimya Kiti hakkında ne diyor? İncelemelere göre, büyük çoğunluğu kesinlikle onu seviyor ve 20 $’dan daha az bir fiyatla kesinlikle inanılmaz bir değer sağlar. Çünkü bazı deneyleri birden fazla gerçekleştirmek için yeterli bileşenle birlikte gelir.

Bu nedenle, ister çocuklarınızın uzaktan öğrenme deneyimini renklendirecek bir şey arıyor olun, ister sadece çocukları veya yetişkinleri bilimle meşgul etmenin eğlenceli ve benzersiz bir yolunu arıyor olun, Fat Brain Toys’dan Yenilebilir Kimya Kiti başlamak için mükemmel bir yerdir. Bununla birlikte, birçok eğitici oyunca gibi, stokta tutmaları biraz zordur. Yenilebilir Kimya Kitinizi bugün tamamen bitmeden sipariş edin.

Kaynak : futurism.com

902 Kez Okundu

İnovatif Kimya Dergisi

İnovatif Kimya Dergisi aylık olarak çıkan bir e-dergidir. Kimya ve Kimya Sektörü ile ilgili yazılar yazılmaktadır.

You may also like...

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Kopyalamak Yasaktır!