Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) Diyarbakır’daki saha için petrol arama ruhsatı verdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete‘nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, TPAO’ya, Diyarbakır sınırları içinde kalan 30 bin 533 hektar genişliğindeki saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı verilmesi uygun bulundu.
Kaynak : aa.com.tr
Yazar

- İnovatif Kimya Dergisi aylık olarak çıkan bir e-dergidir. Kimya ve Kimya Sektörü ile ilgili yazılar yazılmaktadır.
Son Yazıları
Röportajlar2021.04.17Akkim Yapı Kimyasalları ile Röportaj
Kimya Haberleri2021.04.16Yerli Olarak Üretilen Benfluralin ve Bakır Oksiklorür ile İthalata Bağımlılık Azalacak
Eğitim Haberleri2021.04.16Bilim İnsanları, Örümcek Ağlarındaki Titreşimleri ‘Müziğe’ Dönüştürdü
Eğitim Haberleri2021.04.16Türk Mühendislerin Ürettiği Elyaf, Koronavirüsü Yüzde 97,48 Etkisiz Hale Getiriyor